Mersul pe bicicletă este benefic atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă

| 10 sep, 20:32

Mijloc de deplasare la oraș sau la țară, bicicleta poate fi folosită la orice vârstă, fiind o activitate ideală pentru sănătate, dar și pentru remodelarea siluetei. Două ieșiri pe săptămână a câte 30 de minute, pe teren plat, sunt suficiente pentru ca binefacerile să se facă simțite, scrie joi passionsante.be.

Mersul pe bicicletă ameliorează capacitățile cardio-pulmonare și remodelează coapsele și gambele. Cu un consum caloric între 400 și 800 de kcal pe oră, activitatea menționată dă o formă mai frumoasă corpului în ansamblul său. Accelerarea sau mersul în picioare pe pedale solicită mai mult inima și mușchii. Fiind o disciplină așa-zis "continuă", spre deosebire de mersul pe jos, de exemplu, ferește articulațiile de șocuri și nu expune practicanții la riscul de a-și deteriora cartilagiile șoldurilor, genunchilor și gleznelor.

Bicicleta este un mijloc de deplasare și agrement la îndemâna tuturor, indiferent de vârstă și condiție fizică, fiecare putând pedala în ritmul lui, încheie passionsante.be.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ