Mesajul HALUCINANT al liderului clanului Corduneanu pentru procurorii DIICOT

| 19 oct, 2014

Constantin Corduneanu, lierul celui mai mare si periculos clan de interlopi din zona Moldovei si care se afla sub control judiciar, a transmis pe o retea de socializare un mesaj procuroriilor DIICOT.

Liderul clanului Corduneanu fusese retinut, joi, pentru 24 de ore, pentru constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda in forma calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, insa magistratii Curtii de Apel Iasi au respins propunerea de arestare preventiva.

"Procurorii DIICOT au emis o ordonanta de retinere pe numele meu pe motiv 'grup infractional organizat si contrabanda calificata'...Bai voi sunteti sanatosi?? Pe ce dovezi ma retineti?? Mi-ati devastat masina, mi-ati luat actele, lucrurile personale, imi ascultati telefoanele. Bai nebunilor, fiecare om are dreptul la LIBERTATE in vorbire. La dosar NU EXISTA dovezi pentru care as fi facut eu asa ceva nici convorbiri nici fapte NIMIC.

Si fac eu rau ca va cer despagubiri si daune morale?? Scriu aici pentru ca stiu ca cititi voi aia va stiti voi de acolo de sus care imi vreti raul...Dar pot sa zic un lucru doar, cine rade la urma, rade mai bine"
, a scris pe Facebook Costel Corduneanu.

Acesta si-a indemnat prietenii virtuali sa ii distribuie postarea pentru ca oamenii sa vada "de cine e condusa tara asta si NU ma refer la presedinte, ma refer la cei care conduc DIN UMBRA (magistrati, procurori si asa mai departe) ".

Liderul clanului Corduneanu si-a incheiat mesajul de pe Facebook criticand justitia din Romania.

"Rusine DIICOT, rusine justitia romana. Bagati oameni pe arest nevinovati si va plangeti ca a crescut rata infractiunilor. Rusine", a incheiat Corduneanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ