DNA atrage atenţia că NU are cont de Facebook, după ce a sesizat un cont fals

| 16 oct, 2014

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) informează că nu deţine cont de utilizator pe Facebook şi că existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals.

Precizarea DNA vine după ce a fost înştiinţată asupra existenţei unei pagini în reţeaua de socializare Facebook care conţine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituţiei.

'Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că DNA nu deţine niciun fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook. Mai mult, existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică', se arată într-un comunicat postat joi pe site-ul DNA.

DNA menţionează că, în calitate de deţinător al mărcii înregistrate la OSIM (certificat de înregistrare nr. 128984 din data de 31.10.2013), are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conţinutul mărcii.

Sursa citată subliniază că singura adresă a instituţiei din spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ