UPDATE Viorel Hrebenciuc, urmărit penal într-un nou dosar: Sunt suspect pentru trafic de influenţă

| 20 oct, 2014

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că are calitatea de suspect într-un nou dosar şi că acuzaţia este de trafic de influenţă.

UPDATE "Este dosarul 344/2014, în care sunt suspect în momentul de faţă. Este aceeaşi chestiune cu trafic de influenţă. Alte amănunte nu am", a afirmat Hrebenciuc, adăugând "că nu e niciun fel de afacere".

El a precizat că a fost chemat pentru a lua la cunoştinţă acuzaţiile procurorilor anticorupţie.

Despre votul care ar urma să se dea în Parlament cu privire la arestarea preventivă a sa în dosarul retrocedărilor, respectiv dacă va fi un vot favorabil sau nu, Viorel Hrebenciuc a menţionat că nu şi-a pus această problemă.

Întrebat dacă ia în calcul o demisie, el a replicat: "Nu m-am gândit la acest lucru".

Referitor la faptul că este urmărit penal în trei dosare, parlamentarul PSD a subliniat că nu a fost dorinţa lui iar în ceea ce priveşte posibilitatea să fi fost interceptat, el a spus că a fost urmărit toată viaţa.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat într-un nou dosar.

La intrare în sediul DNA, parlamentarul a precizat că a fost chemat pentru ora 11,30 într-o nouă cauză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
relu pesedelu
NASTASE, VOICU, VOICULESCU, DUICU, BUNEA -STANCU, SARBU, HREBENCIUC, ADAM, URMEAZA CAM TOT CE INSEAMNA PSD,LA JILAVA! LA PUSCARIE, SA MERGETI LA PAUSCARIE! LA PUSCARIIIIE, SA MERGETI LA PUSCARIEEEE! RTV ANTENA LA PUSCARIE!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ