Dorin Cocoş: Nu am fugit din ţară, am plecat legal acum 10 zile şi ma întorc săptămâna viitoare

| 17 oct, 2014

Omul de afaceri Dorin Cocoş, pe care procurorii DNA nu l-au gasit la domiciliu pentru perchezitii in cursul descinderilor din dosarul Microsoft, a declarat ca nu a fugit din tara, ci a plecat legal in urma cu zece zile intr-o calatorie de afaceri, planificata anterior.

”M-au sunat o mulțime de oameni în cursul zilei de azi ca să mă anunțe că se spun o mulțime de enormități pe seama plecării mele din țară. Sunt numai neadevăruri! N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din țară, ci am plecat legal acum 10 zile și mă întorc săptămâna viitoare. Era o călătorie de afaceri, planificată demult și n-aveam de unde să știu că vor urma percheziții. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziția și le-am indicat locurile unde țineam actele de care erau interesați. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormitățile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile și că mă întorc săptămâna viitoare", a declarat Dorin Cocoş, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei.

Citeşte şi: România TV.net: Dosarul Microsoft: Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a plecat din ţară

Procurorii DNA au efectuat  percheziţii la oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Remus Truică în dosarul Microsoft, au declarat pentru surse judiciare, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, sunt percheziţii la afaceristul Nicolae Dumitru şi Cătălin Harnagea, fost director SIE, precum şi la firma Niro.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ