Romsilva: Afirmaţia că a fost un prejudiciu de 300 milioane euro este nefondată

| 17 oct, 2014

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva susţine că afirmaţiile potrivit cărora instituţia ar fi fost prejudiciată cu 300 de milioane de euro au fost făcute în mod nefundamentat şi nelegal şi precizează că instituţia 'nu este proprietarul, ci administratorul pădurilor statului'.

"În mod cu totul nefundamentat şi nelegal, în toate comunicatele de presă şi în ştirile mass-media, se face afirmaţia conform căreia Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a fost prejudiciată cu suma de cca. 300 milioane de euro, fără a se cunoaşte faptul că Romsilva nu este proprietarul, ci administratorul pădurilor statului', se menţionează în comunicat.

Citeşte şi: DNA: Prejudiciu de 304 milioane euro în dosarul retrocedărilor ilegale

Referitor la informaţiile apărute cu privire la directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu, comunicatul subliniază că 'între priorităţile sale s-a aflat cea privind apărarea integrităţii fondului forestier proprietate publică a statului, în contextul căreia a cerut implicare şi responsabilitate maximă compartimentelor responsabile din centrala regiei şi din unităţile teritoriale'.

Reprezentanţii Romsilva sunt convinşi că directorul general Crăciunescu 'va putea demonstra autorităţilor competente că şi-a exercitat funcţia actuală, cu onestitate şi competenţă managerială'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ