Ministerul Educaţiei Naţionale vrea să dea liber studenţilor vineri şi luni

| 10 noi, 2014

Ministerul Educaţiei Naţionale va propune spre aprobare Executivului, în şedinţa de marţi, un proiect de Hotărâre de Guvern prin care se decide suspendarea cursurilor din instituţiile de învăţământ superior pentru zilele de vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie.

Ministerul Educaţiei Naţionale a precizat că această propunere are în vedere sprijinirea exercitării dreptului la vot.

"Decizia MEN vine în sprijinul facilitării exercitării dreptului la vot pentru studenţi şi personalul din universităţi, care au domiciliul în alt loc decât acela unde îşi desfăşoară activitatea academică", susţine MEN în comunicatul de presă.

Totodată, MEN precizează că instituţiile de învăţământ superior sunt cele care, în baza autonomiei universitare, hotărăsc zilele când se vor recupera cursurile suspendate.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. BEC va transmite Preşedinţiei măsurile luate cu privire la votul din străinătate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
miha
INFORMATII
Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, see you o munca usoara de 3 ore pe zi,mai multe informatii pe adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ