Ministrul Sănătății l-a dat afară pe consilierul Benoni Țiganiuc. Vezi ce l-a determinat să facă asta

| 11 dec, 22:04

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de joi.

Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Benoni Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.

Ministerul Sănătății precizează într-un comunicat remis vineri presei că se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor, notează Agerpres.

"Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice", a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ