Misterul descoperit în SIBERIA, pe care nimeni nu îl poate descifra

| 20 feb, 2014

In Siberia, in mijlocul unei paduri a fost descoperit un crater mai putin obisnuit. Desi misterioasa "ridicatura" de pamant a fost gasita de un geolog rus in urma cu 65 de ani, nimeni nu a reusit pana acum sa spuna care este originea acestui crater.

Acesta se aseamana cu un cuib de vultur, care are in mijlocul sau un ou. Desi cercetatorii au luat mai multe mostre de sol din crater - ca sa afle cand si cum a aparut - rezultatele testelor nu au fost concludente.

Exista voci care sutin ca acest crater a aparut in urma impactului unui meteorit cu solul, dar in zona nu a fost gasit niciun indiciu care sa sustina aceasta teorie, populara printre satenii din apropierea padurii cu pricina: "De la parintii nostri stim ca un corp ceresc s-ar fi prabusit in acest loc, dand nastere cuibului de vultur, dar nimeni nu poate spune exact ce si cand s-a intamplat asta", spune Dmitri, unul din sateni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ