Monica Macovei, cercetată de DIICOT. Este acuzată de trădare prin subminarea economiei

| 08 oct, 2014

Monica Macovei, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale, este acuzată de comunicare de informaţii false şi trădare prin subminarea economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului, potrivit GIP. Denunţul a fost făcut de FACIAS şi Grupul de Investigaţii Politice.

Pe numele Monicăi Macovei a fost depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție un denunţ în data de 11 iulie 2014. Denunţătorii sunt Fundația pentru Apărarea Cetățenilor împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și Grupul de Investigații Politice (GIP), potrivit unui anunţ postat de pagina Grupului pentru Investigaţii Politice.

Denunţul se referea la săvârşirea infracţiunilor de comunicare de informaţii false, prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 404 din Noul Cod Penal, şi trădare prin subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului, prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 394 litera b din Noul Cod Penal.

Mai multe pe RomâniaTv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2014
DANA
.... TRADARE.... !?
A "parat" adica a spus adevarul despre hotia generalizata din Romania, despre marii infractori (arestati, o parte, astazi) si asta "era o tradare" pentru ca riscam ca Romaniei sa i se taie fondurile venite de la UE. Si de unde sa se mai poata fura...???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ