Motivul pentru care Predoiu a lipsit de la ceremonia de validare a lui Iohannis

| 24 noi, 2014

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, „premierul” desemnat cu care președintele ales ar face tandem, în cazul în care opoziția ar veni la guvernare, nu a fost prezent, vineri, la ceremonia de validare a mandatului lui Klaus Iohannis de către Curtea Constituțională.

„E adevărat că am lipsit câteva zile pentru că a trebuit să fiu alături de cineva foarte apropiat pentru rezolvarea unei probleme personale. S-a încheiat cu succes, totul e în regulă. De altfel, mi-am anunțat colegii în prealabil, inclusiv pe dl. Iohannis. Regret că n-am fost la acea ceremonie, e un fapt istoric, mi-ar fi părut bine să fiu și eu acolo. Dar, știți cum e, mai bine să fii prezent în război și să lipsești la ceremonii triumfătoare decât invers. Cred că e mai bine așa”, a spus Cătălin Predoiu la Digi24.

El a precizat că a fost o problemă personală, rezolvată, minoră, dar campania nu a lăsat timp decât în aceste câteva zile pentru a se ocupa de ea.

Întrebat dacă este pregătit să devină premier, Cătălin Predoiu a spus că da, însă a ținut să sublinieze că „nu și-a pierdut capul și înțelege foarte bine ce înseamnă preluarea unei asemenea responsabilități”. Nu a putut preciza însă un orizont de timp. „Vom vedea. Când va fi, va fi, dacă va fi. Important e să fii pregătit”, a spus Cătălin Predoiu.

„Partidul mi-a făcut această onoare să mă desemneze. Nu mi-am pierdut capul. Sunt tot ăla dinainte. Înţeleg foarte bine ce responsabilitate înseamnă, câtă speranță se pune într-un partid când se face o astfel de nominalizare. Sunt gata cu toată energia să satisfac aceste speranţe şi să le văd împlinite, când va fi cazul. De multe ori, numai cineva de sus știe când e cazul”, a spus Cătălin Predoiu. „Acum mă preocupă să nu pierdem contacul cu oamenii care au spus Vrem altceva!”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Omul din spatele campaniei lui Iohannis, detalii din culise: La sfârşit m-a pus să-i zic un banc

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ