MRU răstoarnă situația: Președintele a primit informari de la SERVCII!

| 24 iun, 2014

Fostul șef SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a venit cu un argument care daramă explicațiile date de SRI si Traian Basescu. Acesta a precizat în cadrul unei emisiuni televizate că preşedintele României a primit informaţii din partea partea Serviciului Român de Informații şi a Serviciului de Protecție și Pază cu privire la cazul BERCEA.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu a fost informat cu privire la cazul Bercea, preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns ferm: “Sigur ca da”.

“În momentul în care ştii că ai o vulnerabilitate lângă tine, care a fost exploatată de interlopi, nu-mi imaginez că preşedintele nu a solicitat informarea sau că nimeni nu a încercat să-l protejeze”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu la un post de televiziune.

Cât despre scandalul în care este implicat fratele lui Traian Băsescu, preşedintele Forţa Civică Mihai Răzvan Ungureanu a spus că este “o situaţie delicată”.

“E o situaţie delicată, e vorba de frate. Nu e o chestiune de politică de joasă speţă! Este un scandal în care preşedintele este victimă”, a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

“Preşedintele României este o persoană cu enorme responsabilităţi şi eşti obligat să-i oferi protecţie. Preşedintele este beneficiar de informaţii indifirent de vulnerabilităţile sale. Rădăcinile acestei situaţii se aşează în felul în care a tratat clasa politică chestiunile legate de informaţiile clasificate. Pachetul de legi privind siguranţa naţioanală nu a fost aprobat. Din 1991 legile care sunt esenţiale pentru o Românie sigură nu au trecut în Parlament”, a spus senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
maria
unul sau doi mint
D-le MRU dv ascultati ce spuneti?Adica Presedintele minte?La fel si Maior?Aveti probe ca Presedintele a fost informat sau va dati cu parerea cum ar fi trebuit sa se intimple?
25 iun, 2014
Bercea Zorin
"Unul sau doi mint..."
Evident, toţi mint în politică şi mai ales în "servicii". Dar asta nu are legătură cu ce a spus MRU:"Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu a fost informat cu privire la cazul Bercea, preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns ferm: “Sigur ca da...”. Vezi nu a minţit , pentru că asta a spus şi d-l Maior, directorul SRI...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ