Ponta, anunț de ultima oră despre declarația privind demisia lui Băsescu

| 24 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seara, că va susţine declaraţia Parlamentului prin care i se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu în urma scandalului în care este implicat fratele său Mircea Băsescu.

Întrebat la întoarcerea din Israel dacă mai are rost adoptarea unei asemenea declaraţii a Legislativului, în contextul în care preşedintele nu ar fi primit informări despre activitatea clanului Anghel, premierul a spus că va susţine acest demers: ‘Da, o voi susţine (declaraţia-n.r.)!’.

Camera Deputaţilor şi Senatul vor avea miercuri o şedinţă comună în care urmează să adopte o declaraţie prin care să solicite demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu, la propunerea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
UNUL
Normal ca o sustii , esti un infractor mai mare decat Basescu si ar trebui sa-ti dai demisia inaintea lui . Tu ti-ai dat demisia de onoare cand ai fost acuzat de plagiat ? nu , ti-ai trimis lingaii sa desfiinteze comisia , asa ca lasa pe altii sa vorbeasca despre onoare si tu stai in banca ta
26 iun, 2014
Dan
infractor
Adica Basescu e un infractor dar mai mic!?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ