DOSAR BERCEA BĂSESCU: urmează să se adopte declaraţia prin care se solicită DEMISIA PREȘEDINTELUI

| 25 iun, 2014

DOSAR BERCEA BĂSESCU. Camera Deputaţilor şi Senatul vor avea miercuri o şedinţă comună în care urmează să adopte o declaraţie prin care să solicite demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu.

DOSAR BERCEA BĂSESCU. Propunerea a aparţinut preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care a explicat că grupurile parlamentare au putut formula amendamente la acea declaraţie până marţi, la ora 18,00, şedinţa plenului comun al Parlamentului urmând să fie convocată pentru miercuri, la ora 10,00, pentru a aproba documentul.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că parlamentarii PSD-UNPR vor vota, miercuri, în cadrul şedinţei comune a plenului Parlamentului, în favoarea declaraţiei politice prin care preşedinţii celor două Camere îi vor solicita preşedintelui Traian Băsescu demisia de onoare.

Şi preşedintele PC Daniel Constantin a spus că parlamentarii conservatori vor fi prezenţi şi vor vota în favoarea declaraţiei politice a Parlamentului.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că reprezentanţii acestei formaţiuni vor lua, miercuri dimineaţă, o decizie cu privire la votul pe care îl vor exprima în timpul şedinţei comune a Parlamentului după ce vor vedea varianta finală a textului.

Grupurile reunite ale PDL din Camera Deputaţilor şi Senat au hotărât să nu participe miercuri la plenul comun pentru adoptarea declaraţiei politice a Parlamentului privind solicitarea adresată preşedintelui Traian Băsescu de a-şi prezenta demisia de onoare, iar parlamentarii PMP vor vota împotrivă.

Deputaţii şi senatorii PP-DD vor vota pentru declaraţia privind demisia preşedintelui Traian Băsescu.

PNL a anunţat că va propune o declaraţie proprie în care cere demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu.

'Va fi o declaraţie politică pe care o vom susţine, doar declaraţie politică fără întrebări', a spus liderul senatorilor PNL Puiu Haşotti, arătând că acest document a fost adoptat de parlamentarii PNL în unanimitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ