Nicușor Constantinescu, lovitură ŞOC din partea procurorilor

| 21 iul, 19:13

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, marţi, ca fiind nefondate, contestaţiile formulate de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, faţă de măsura controlului judiciar sub care acesta se află în dosarul Centrul Militar Zonal şi dosarul privind finanţarea cluburilor sportive.

Deciziile judecătorilor Curţii de Apel sunt definitive, Constantinescu având în continuare interdicţia de a-şi exercita mandatul de preşedinte al CJ.

Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este judecat sub control judiciar, cu mai multe interdicţii printre care aceea de a-şi exercita funcţia, în dosarul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal, fiind acuzat de abuz în serviciu şi, într-un alt dosar referitor la finanţarea ilegală a cluburilor sportive, pentru mai multe infracţiuni printre care abuz în serviciu şi conflict de interese.

Citeste si: CARACATIŢA mafiei lui Marian Vanghelie! DAN DIACONESCU şi postul B1TV, în dosarul primarului Sectorului 5

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ