Sechestru pe averea fostului vicepreședinte al CJ Bihor

| 17 iun, 09:11

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss, a rămas fără o parte din avere. Procurorii au pus sechestru pe conturile, casele şi terenurile edilului pentru a fi siguri că pot recupera prejudiciul de şase milioane de euro din dosarul de corupţie în care este anchetat.

Procurorii DNA Oradea au blocat conturile bancare ale lui Alexandru Kiss şi au pus sechestru pe mai multe proprietăţi.

Cea mai importantă dintre ele este o proprietate din Oradea care se întinde pe 11.500 de metri pătraţi şi care cuprinde două construţii: o casă cu piscină şi o vilă de peste 350 de metri pătraţi.

Aceeaşi soartă au avut-o şi mai multe terenuri din Oradea şi Paleu, o comună de lângă oraş unde Alexandru Kiss deţine mai multe proprietăţi.

Cu sechestru asigurator s-a trezit şi Beniamin Rus, omul de afaceri din Oradea care este anchetat în acelaşi caz şi care are o avere estimată la aproape 35 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 11:23
IONUT
oferta munca!!!!
Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu!

Castiga experienta alaturi de noi si faceti bani cu o munca moderna si placuta!
Cautam oameni foarte seriosi si interesati de un venit suplimentar in timpul liber,acasa, comod in fata calculatorului.Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ