Nominalizarea UDMR-ului pentru funcţia de ministru al Culturii

| 14 iul, 2014

Kelemen Hunor a anunţat că va demisiona din fucţia de ministru al Culturii la data de 1 august. Deşi în timpul discuţiei cu Victor Ponta nu s-a prezentat nicio nominalizare pentru postul liber din Guvern, potrivit ştiripesurse.ro, cel care ar ocupa postul ar fi actualul senator Marko Bela.

Acesta nu a refuzat şi are un timp de gândire până la şedinţa conducerii UDMR de la sfârşitul săptămânii: “Noi i-am propus însa el nu prea ar vrea. Aşteptăm răspunsul lui până la sfârşitul săptămânii şi vom cauta pe altcineva dacă domnia sa refuză”, a declarat un important lider al UDMR pentru stiripesurse.ro

Citeşte şi: Discuţiile Ponta-Kelemen Hunor au luat sfârşit. Ce au decis cei doi

În cazul în care acceptă nominalizarea, Marko Bela ar reveni în Guvernul României pe un post pe care l-a mai ocupat în Guvernele Tăriceanu, Boc şi Ungureanu, însă acum şi cu portofoliul de la Cultură.

Citeşte şi: UDMR supără şi PPE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ