Nou raport al CNSAS: Traian Băsescu nu a colaborat cu Securitatea

| 13 feb, 2014

În cursul zilei de astăzi va fi făcut public un nou raport al CNSAS privind o sesizare asupra unei posibile colaborări cu Securitatea președintelui României, Traian Băsescu.

Potrivit concluziilor CNSAS, prezentate de evz.ro, după consultarea unor noi documente descoperite în arhive, s-a ajuns din nou la concluzia că Președintele României nu a colaborat cu Securitatea.

Cele două noi documente sunt de fapt rapoarte profesionale transmise de Traian Băsescu, în calitate de reprezentant NAVROM, privind activitatea curentă.

O decizie similară a mai fost dată de CNSAS și în septembrie 2006, în urma solicitărilor formulate de fostul președinte Emil Constantinescu și depuse la sediul instituției de către Mugur Ciuvică.

 

Citeste continuarea pe RTV.NET.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 2014
Eugen
Colaborator sau securist
Din cate cunosc mai toti cei ce au citit cate ceva despre obiceiurile tarilor ce au servicii de informatzii/contrainformatii, TOATE folosesc Agaentziile Economice de pe langa ambasadele lor pentru aceste scopuri, de multe ori majoritatea absoluta a personalului acestor agentii fiind format din cadre ale acelor servicii.
Acest lucru este confirmat de foarte multe ori prin cererilor diferitelor state de a fi retrasi anumiti functionari ai acelor agentii, pe fondul unor scandalui de spionaj.
Acest mod de lucru a fost si este in mod cert folosit si de serviciile noastre, drept pentru care este mai mult decat probabil ca si T.B. a avut stele pe umar !
Aceasta este adevarata problema si nu cea ca ar fi fost colaborator ale securitatii.
Este stiut faptul ca imediat dupa evenimentele din decembrie 89 au inceput sa arda arhive ale securitatii, curatzind onoarea si numele unora dintre cei ce au activat in aceste servicii.
Cum T.B. a fost unul dintre purtatori ploverelor revolute din decembrie 89 in mod cert a avut grija ca urmele trecerii lui prin acele servicii sa fie sterse...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ