O nouă reținere în cazul șefei DIICOT: Fostul vice al ANAF a fost încătușat

| 20 noi, 2014

Dragoş Bogdan, fost vicepreşedinte al ANAF, a fost reținut de procurorii DNA. El figurează în dosarul în care șefa DIICOT, Alina Bica, este acuzată de fapte de corupție.

Dragoş Bogdan a fost numit în aprilie 2013 de către Victor Ponta în funcția de comisar general adjunct - cu rang de subsecretar de stat - al Gărzii Naționale de Mediu la propunerea Rovanei Plumb.

Alina Bica este audiată într-un dosar privind fapte de corupţie în legătură cu favorizarea omului de afaceri Gheorghe Stelian în primirea unor despăgubiri. De asemenea, presa relatează că şefa DIICOT ar fi fost luată cu mandat şi adusă la audieri şi că DNA ar fi cerut deja Secţiei pentru procurori a CSM încuviinţarea reţinerii Alinei Bica.

Deocamdată niciun oficial al DNA, DIICOT şi CSM nu a comunicat un punct de vedere oficial în legătură cu informaţiile apărute în presă.

Război între DNA și DIICOT. Alina Bica este CRITICATĂ de Kovesi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
geo
Oferte de munca
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ