Parlamentarii PNL vor participa la învestirea Guvernului, dar vor vota împotriva noului Executiv

| 03 mar, 2014

Parlamentarii liberali vor participa la audierile miniștrilor și la votul din plen asupra Guvernului, dar vor vota "la vedere" împotriva noului Cabinet, au anunțat, luni, liderii grupurilor parlamentare ale PNL, Puiu Hașotti și George Scutaru.

"Grupurile comune au luat decizia firească a unui partid din Opoziție ca la audierile pentru miniștri să voteze împotrivă și de asemenea să voteze împotrivă și la vedere la învestirea Guvernului care va avea loc mâine după o procedură, înțelegem noi, ultra rapidă pe care o impune actuala nouă majoritate", a spus Hașotti, citat de Agerpres.

George Scutaru a precizat că, potrivit deciziei grupurilor reunite, parlamentarii PNL vor participa la audieri, dar și la învestirea Guvernului, însă vor vota împotrivă.

El a arătat că nu s-au luat în discuție măsuri împotriva liberalilor care nu vor respecta decizia PNL.

"Există o decizie a grupului luată aproape în unanimitate, a fost un singur vot împotrivă. Eu sunt convins că se va merge pe această opinie", a spus liderul deputaților liberali.

Tag-uri: PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ