Pelerinaj la copac. Chipul lui IISUS a apărut pe un arbore

| 30 dec, 2013

O presupusă apariţie a chipului lui Isus Hristos pe un copac din localitatea ialomiţeană Griviţa a făcut ca zeci de oameni să vină să vadă minunea. În realitate, creaţia a fost desenată în cărbune de un pictor cultivator de pepeni, în scop comercial. Deşi informaţi, localnicii tot cred că e vorba de o minune.

Copacul „sfinţit“ se află la marginea drumului naţional care leagă municipiile Slobozia şi Buzău, aproape de intrarea în comuna ialomiţeană Griviţa. Este un plop înalt de 8 metri despre care localnicii spun că ar avea mai bine de 100 de ani. Niciodată nimeni nu a privit arborele cu atât interes, până în dimineaţa celei de-a treia zile de Crăciun, scrie Adevărul.ro. Pe respectivul copac ar fi apărut ca din senin chipul lui Iisus Hristos, care ar fi început să verse lacrimi. Chipul lui Iisus apărut din ceruri „Mi-a povestit un vecin care a văzut cum s-a întîmplat totul. A văzut aşa o lumină roşie cum atinge copacul, iar apoi a apărut faţa lui Iisus“, declară Gheorghe Ilie, un cioban care îşi paşte oile în zonă.

Vestea s-a răspândit repede, iar zeci de oameni au venit să vadă minunea. Trei zile şi trei nopţi, localnici din întreg Bărăganul au venit să se roage la faţa Mântuitorului de pe scoarţa copacului.

Pelerinaj la copacul sfinţit

Credincioşii şi-au adus cu ei lumânări şi flori şi au îngenuncheat în faţa arborelui pentru a se ruga. Maria Popa, 75 de ani, s-a rugat pentru ca Dumnezeu să o ţină în putere pentru a-şi creşte nepoţii. „Eu cred că este o minune de la Dumnezeu, altfel nu avea cum să apară tocmai în a treia zi de Crăciun. Uite, uite cum plânge copacul“, a declarat femeia în timp ce-şi ştergea faţa cu „lacrimile“ Mântuitorului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 2014
AYSHA
POZE
ştiti ca copacii-mai ales nucii au proprietati sa -fotografieze-?un chip care este mai mult ın preajma lor se poate fotografia ınlauntrul scoartei copacilor.şi mai ales duhurile-nu ştiu cum dar ın acest domeniu ştiu ca se fac cercetari-
23 mar, 2014
ELISABETA
da-le DOAMNE minte!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ