PNL: Votul Parlamentului în cazurile Şova, Vâlcov şi Nicolescu poate fi ”o miercurea neagră”

| 24 mar, 22:13

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a transmis, marţi, un apel către parlamentarii Puterii, ca, prin votul de miercuri, în cazurile Dan Şova, Darius Vâlcov şi Theodor Nicolescu, să aleagă tabăra, precizând  că aceasta poate fi o ”miercurea neagră” sau poate diminua percepţia asupra Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al PNL arată că modul în care vom înţelege să ne raportăm, ca politicieni şi parlamentari, la cererile Justiţiei va face ca ziua de mâine să rămână cunoscută ca ”miercurea neagră” sau, dimpotrivă, va diminua efectele negative care planează acum asupra imaginii Parlamentului şi a României.

”PNL a asumat public faptul că mâine va vota, în toate cele trei cazuri, inclusiv în cazul care vizează un deputat liberal, la vedere şi favorabil cererilor asupra cărora Justiţia ne-a cerut să ne pronunţăm. Spre deosebire de PNL, Victor Ponta şi PSD dau dovadă, din păcate, de duplicitate în adoptarea unei poziţii publice coerente cu privire la răspunsul pe care trebuie să îl dea Justiţiei”, apreciază Stroe.

El a făcut un apel public către toţi parlamentarii din coaliţia guvernamentală, cerându-le ca, prin votul lor de mâine, să aleag tabăra în care vor să fie în anii viitori. ”Fiecare trebuie să decidă acum
dacă vrea să se alăture celor care cer o Justiţie funcţională sau să continue să sprijine o majoritate care le dă peste mână judecătorilor, ascunzând corupţii în spatele imunităţilor”, a mai afirmat Ionuţ Stroe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 23:08
liviuioan
--VAI IONUT !
Ce repede se ia--TEHNOLOGICA--unii spun, ca se lucreaza pe text scris noaptea tarziu--la lumina lumanarii . cand--ZGOMOTUL CACANIU --dispare . Si apare la lumina rampei--VIRGINUL IONUT- sefuta-i prafuita de mult si ne explica domnia sa despre--CURATENIA MORALA--tot suntem in post . Pana la cei --GREI--mijesc niste nori-- priveste IONUT --la virginelul din GIREADA----thuma CHIUARULUI-- scutul NICOLESCULUI--vaca KOBE a lui MOS TEACA DOBRITOIU . Mai priponiti copii--SEFUTA ZBUCIUMATA !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ