Dan Şova a surprins în Parlament. Declaraţia cu care o trage în jos pe Alina Gorghiu

| 25 mar, 11:16

În discursul susținut în fața senatorilor, Dan Șova a surprins pe toată lumea. El s-a apărat invocându-i ca martori în sprijinul său pe co-președintele PNL, Alina Gorghiu și senatorul PNL, Teodor Atanasiu. Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu sunt principalii promotori, care impun liberalilor un vot care să-l arunce la ”beciul domnesc” pe Dan Șova.

”O să vă spun cu toată responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, în 2 dintre ele Rovinariul și Turceniul erau acționate în judecată de societatea de Închidere a minelor. Riscul era atunci de a se închide Rovinariul și Turceniul și pierderea a multor mii de locuri de muncă.

Nu am participat la această acțiune, dar colegii din societatea la care eram și eu asociat au repurtat un succes care se vede și azi.

Șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred că domnul senator Atanasiu vă poate confirma că nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbră de ilegalitate.

Electrica era prezentată de firma de avocatură a doamnei Alina Gorghiu (...) Îmi este foarte greu să cred că nu știe foarte bine că în respectiva tranzacție între Turceni și Electrica nu a fost nimic ilegal.

Mă bucur că se află în rândul senatorilor PNL domnul Teodor Atanasiu, pentru că cunoaște foarte bine situația. De asemenea, mă bucur că doamna Gorghiu a fost reprezentantul Electrica, pentru că nu-mi pot închipui că nu știe că acolo nu a fost nimic ilegal”, a declarat Dan Șova.

La rândul său, Alina Gorghiu a declarat că „Din păcate domnul Şova se agaţă de numele meu, crezând că aşa poate capta bunăvoinţa senatorilor liberali. Le-am transmis din nou acestora să voteze la vedere, să nu se lase intimidaţi de folosirea numelui meu. Din data de 17.07.2007 (informaţia poate fi verificată oricând la Baroul Bucureşti) nu mai fac parte din firma de avocatură, ca atare nu am semnat sau reprezentat nicio companie în litigiul menţionat de domnul senator Şova”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 11:00
mircea
corect
daca nu esti suspct de ce iti dai cu mir
25 mar, 13:08
daciada sarbu
multumim stimati senatori
eu,dan si victor
25 mar, 12:46
Dan Slova
Sova nu e vinovat...
e vinovat Codul Penal ca nu s-au prescris faptele
il rog pe Victor sa dea un OUG sa suspende Codul penal
cedez la schimb 3 lingurite de aur si un tablou de Adrian Mutu
25 mar, 12:20
Daciada Sarbu
va rog dragi senatori,sa-l scapati pe Sova de arestare...
nu suporta arestul,are igrasie..
raceste si apoi stranuta Victor
Dumnezeu sa fie cu noi,cu Dan,Victor si cu mine
25 mar, 11:32
Ciprian Stan
deocamdata Sova este cercetat...
restul,mai vedem
jenant...Dumnezeu cu noi....adica cu ei,sa ia banii de la combinatele in dificultate,sa distruga probele,sa faca declaratii false..sa se dezica de moartea evreilor,etc

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ