Teodor Atanasiu, reacţie după ce Dan Şova i-a invocat numele în plen

| 25 mar, 12:54

Teodor Atanasiu a reacţionat, miercuri, după ce Dan Şova a spus, în plen, că liberalul, în calitate de fost şef AVAS, poate depune mărturie în favoarea corectitudinii procedurilor pe care firma de avocatură la care lucra le-a folosit în derularea contractelor cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni.

Senatorul Dan Șova a spus, în discursul susținut în fața Senatului, că în apărarea sa l-ar putea aduce pe senatorul PNL, Teodor Atanasiu, pentru că el era șef al AVAS în perioada în care el a avut contractele cu Rovinari și Turceni.

"În primul rând, este adevărat că dl senator Dan Şova a avut un contract de reprezentare juridică cu două societăţi cu capital majoritar de stat. (...) Dacă mă întrebaţi pe mine, nu cred că în acele contacte dl Şova ar fi săvârşit vreo penalitate. Dar, dacă îi vedem pe cei care ne privesc, pe cei care ne-au votat, pe cei pe care îi reprezentăm, pe cetăţenii României, cred că preferăm să nu mă creadă pe mine sau pe dvs., ci să creadă un complet de judecată care să spună acest lucru. Eu sunt convins că, dacă un complet de judecată gândeşte ca şi mine, cu probele pe care le are în faţă, niciodată nu o să dea o decizie de arestare a dlui senator", a spus Teodor Atanasiu în plenul Senatului, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, justiţia trebuie să judece, nu Parlamentul. "De aceea, eu şi grupul PNL vom vota pentru", a adăugat senatorul PNL.

Citeşte şi: Dan Şova a surprins în Parlament. Declaraţia cu care o trage în jos pe Alina Gorghiu

Dan Şova i-a mulţumit lui Teodor Atanasiu pentru afirmaţiile făcute.

În discursul ţinut în plen, Dan Şova l-a invocat pe Teodor Atanasiu (PNL), ca o persoană ce poate depune mărturie în favoarea corectitudinii procedurilor pe care firma de avocatură la care lucra le-a folosit în derularea contractelor cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni. Atanasiu era în 2007 preşedinte la AVAS, ce avea în proprietate ambele companii. "Cred că domnul Atanasiu vă poate confirma din ce s-a întâmplat acolo nu a avut vreo umbră de nelegalitate", a spus Şova.

Citeşte şi: Efectul discursului lui Dan Şova din Parlament. "Halucinant, am ascultat cutremurat"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ