Ponta: I-am prelungit mandatul prefectului de Mureș

| 13 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a anunțat joi că i-a prelungit mandatul prefectului de Mureș, Corneliu Grosu, peste vârsta pensionării.

"Domnul prefect a îndeplinit demult vârsta de pensie și eu l-am rugat să rămână în funcție în continuare, tocmai pentru că știam că în această perioadă de campanie electorală în Ungaria vor fi foarte multe provocări. Nu se pune problema să-l schimb, ci, dimpotrivă, i-am prelungit mandatul peste vârsta de pensie. (...) La un moment dat sigur că va pleca la pensie și atunci mă voi gândi să numesc un alt reprezentant al Guvernului", a precizat premierul, la Antena 3, întrebat dacă reprezentantul Guvernului în Mureș va fi înlocuit cu o persoană agreată de UDMR.

În context, întrebat dacă există o înțelegere cu UDMR pe acest subiect, el a precizat că toți prefecții sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu.

"Toți prefecții sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu. (...) Atunci când se va pune problema de schimbare, decizia îmi va aparține", a adăugat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ