Ponta: Mişu Negriţoiu are profilul necesar pentru a conduce ASF

| 26 mar, 2014

Fostul director general al ING Bank România Mişu Negriţoiu este propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a anunţat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa ce s-a intalnit miercuri cu Mugur Isarescu, ca atat el cat si guvernatorul Bancii Nationale considera ca Misu Negritoiu are pregatirea profesionala si profilul necesar pentru a prelua conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Potrivit premierului, Mişu Negriţoiu urmează să fie audiat luni de către comisiile parlamentare de specialitate, iar marţi să fie votat în Parlament pentru această funcţie.

"Va primi mai puţini bani ca acum", a adăugat Ponta.

La intalnirea de la sediul BNR au mai participat Misu Negritoiu, fostul director general al ING Bank Romania, si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

Marti, premierul a anuntat ca va prezenta propunerea pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara dupa ce va avea o discutie cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, programata pentru miercuri dimineata.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ