Ponta: Nu l-am felicitat încă pe Tăriceanu pentru reînscrierea în PNL

| 23 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că nu l-a felicitat încă pe Călin Popescu Tăriceanu pentru reînscrierea acestuia în PNL, dar a afirmat că preşedintele Senatului este un partener pe care îl apreciază şi cu care a lucrat la programul economic 'de succes' al USL.

"N-am apucat să vorbesc, dar o să vorbim cu siguranţă, e preşedintele Senatului, e un om cu care am lucrat împreună la programul economic al USL, un program de succes, dovadă că avem cea mai mare creştere economică din Europa şi acel program, am spus-o întotdeauna, nu este doar al PSD-ului", a declarat premierul Victor Ponta.

Premierul a amintit că programul economic a fost lucrat alături de: Călin Popescu Tăriceanu, cu Daniel Chiţoiu, cu Radu Ruşanu, cu Ovidiu Silaghi, cu oameni care ştiu economie. "Şi uite că am avut succes. Şi în calitatea sa de preşedinte al Senatului, şi în cea de partener la formarea USL evident că vorbesc şi apreciez acest lucru', a afirmat Ponta, cu ocazia unei vizite la Reghin.

Filiala PNL Satu Mare a aprobat joi reînscrierea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în partid, la invitaţia preşedintelui filialei municipale Satu Mare a PNL, Adrian Ştef, fără aprobarea preşedintelui interimar al organizaţiei judeţene, Virgil Enătescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ