Ponta: În Bihor e foarte important să spui că eşti mândru să fii român

| 22 mai, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat joi, la mitingul electoral de la Oradea, că în Bihor este important, mai mult decât în alte părţi, să spui că te mândreşti că eşti român.

 

'Mă bucur că domnul Tokes nu mai candidează în România, candidează în Ungaria, doamna Macovei cu siguranţă ar putea candida în Coreea de Nord, pentru că gândirea şi modul de manifestare ar sprijini-o în acest sens. Zilele trecute, PDL-ul şi nu mai ştiu, cred că şi PNL-ul, vroiau să ne interzică să fim mândri că suntem români. Sigur că atunci când i-am văzut pe Laszlo Tokes sau pe Monica Macovei în Parlamentul European, sigur că nu am fost deloc mândru. Important e că oricine ne-ar interzice orice, eu cred că în special în aceste regiuni, să spui că eşti mândru că eşti român este un lucru important', a afirmat Ponta, la mitingul de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Liderul PSD i-a îndemnat pe alegători să aibă încredere în echipa pe care Alianţa PSD-UNPR-PC o trimite în Parlamentul European, după ce a apreciat performanţele echipelor locale de polo şi de baschet, campioane naţionale

'Dumneavoastră sunteţi echipa mea şi îmi doresc să fim cu adevărat pe primul loc, pentru că asta înseamnă că am făcut şi ne facem datoria faţă de cei care ne-au votat în 2012. Despre candidaţii noştri cred că sunt oameni cu care nu doar eu mă pot mândri, ci şi dumneavoastră vă puteţi mândri, atâta timp cât avem pe listă oameni cum sunt Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Maria Grapini. Eu spun, şi nu vă supăraţi, cred că merită şi Daciana Sârbu. Cu siguranţă pot să-mi iau în numele lor angajamentul că toţi cei care ne vor reprezenta, femei, bărbaţi, tineri, oameni cu experienţă, în primul şi în primul rând vor reprezenta România, se vor bate pentru România, vor fi mândri că sunt români, şi vă vor face şi pe dumneavoastră mândri', le-a spus Ponta participanţilor la miting.

Premierul a primit cadou o minge de baschet şi a întrebat dacă ştie cineva ce ar fi trebuit să i se ofere preşedintelui Traian Băsescu, dacă ar fi fost prezent. 'Mă bucur foarte mult de cadoul făcut. Sunt foarte pasionat de baschet. Oricum sunt foarte bucuros că am asemenea pasiuni. Vă daţi seama dacă venea preşedintele Băsescu. Lui ce trebuia să-i aduceţi? Să vedem, cine îl cunoaşte cel mai bine pe domnul preşedinte?' a întrebat premierul. 'Eu, eu', s-a auzit din sală. 'Cine eu, sunteţi Elena Udrea?', a răspuns şi premierul.

De asemenea, liderul judeţean al filialei PSD Bihor, Ioan Mang, i-a solicitat lui Ponta să candideze la prezidenţiale, iar acesta a răspuns că dacă ştie că Alianţa PSD-UNPR-PC va câştiga la Bihor, îi va fi mai uşor să se hotărască.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ