Iohannis: Indiferent de rezultatul alegerilor europarlamentare USL nu se reface

| 22 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a anunţat joi, că nu îşi va da demisia din funcţie, luni, după alegerile europarlamentare, indiferent de rezultat şi că nu se va reface Uniunea Social Liberală.

"Eu nu o să îmi dau demisia nici de la partid, nici de la Primărie. Şi chiar sunt în poziţia să vă spun cu toată certitudinea că, indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL-ul, de luni. Puteţi să desfaceţi această afirmaţie a mea în câte bucăţele vreţi, dar o spun cu toată răspunderea", a declarat Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat joi, la Timişoara, că speră ca de luni, după alegerile europarlamentare, 'minţile lucide din PNL' vor înţelege că proiectul USL trebuie dus până la capăt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 2014
Vasile
Johannis sau Iohannis ?
Oricum nu conteaza..., omul asta este plin de actorie este un teatrist destul de prost, cind este cu crin cind se da cu tariceanu dar mai bine si-ar vedea de brinza lui de Sibiu, eu unul il vad pe individul asta ca un factor deranjant cred ca a venit timpul sa emigreze in israel acolo este locul si originea lui sa ne lase pe noi cu ale noastre. Sa il i-a si pe tariceanu cu el caci doar sint de aceasti nationalitate amindoi si acolo o sa isi intilneasca prietenul lor comun, fostul sot al lui Mihaela Radulescu. Ne-am saturat de lingai in cur si pupi in curisti de genul asta, credeam ca evreul asta german din zona habsburgica, este altfel dar odata nascut in RO tot maidanez este, se comporta exact ca un maidanez care maninca la mai multe miine. DU BIST EINE SCHANDE johann !!! SCHEMM dich du ARSCH !!!!!!!!!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ