Iohannis: Varianta optimă ar fi ca dreapta să aibă candidat unic la preşedinţie

| 22 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, crede că 'este obligatoriu' ca liderii partidelor de dreapta din Româna să discute după europarlamentare despre un candidat unic la Preşedinţie, altfel alegătorii 'îi vor arăta cu degetul că au dormit în front'.

"Eu am spus că varianta optimală ar fi să existe un candidat unic. Care va fi varianta reală, asta nu pot să vă spun acum, fiindcă aceste discuţii nu există acum, în campanie, dar după campanie, eu am spus că este obligatoriu să existe aceste discuţii. Sper să se şi realizeze', a precizat Iohannis, conform Agerpres.

Prim-vicepreşedintele liberal a afirmat, totodată, că în cazul în care nu se vor face demersuri în acest sens, partidele de dreapta vor fi sancţionate de electorat.

'Dacă nu facem demersuri pentru a discuta aceste lucruri, cineva, în speţă, alegătorul, după un timp, ne va arăta cu degetul că am dormit în front, când trebuia să ne mişcăm. De asta spun, că este obligatoriu.'

PNL va avea candidat propriu la prezidenţiale

Pot să vă asigur că PNL va avea un candidat la prezidenţiale. Dacă alte formaţiuni vor dori să susţină această candidatură suntem gata să discutăm. Nu există în acest moment niciun fel de indiciu că decizia de a candida la alegerile prezidenţiale se va schimba.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ