Iohannis, despre întoarcerea lui Tăriceanu: Cu această figură, şi-a complicat revenirea

| 23 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că fostul lider liberal, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a complicat revenirea în partid 'cu figura' făcută la Satu Mare.

'Nu e o problemă dacă se întoarce, dacă se întoarce, se întoarce, are dreptul statutar să se întoarcă, dar să respecte statutul, una la mână, doi, nu îmi place figura făcută acuma, pentru că este evident altceva decât o dorinţă deschisă de revenire în PNL. Este o manevră electorală, de care profită net, PSD-ul. Cu această figură, şi-a complicat revenirea în PNL, vorbesc în sensul de a fi reacceptat între colegii de acolo', a spus Klaus Iohannis.

El a spus că şi-a imaginat că Tăriceanu va avea o 'întoarcere spăşită', cu gestul acesta nefiind este de acord.

Întrebat dacă mai este de acord cu revenirea lui Tăriceanu în PNL, Klaus Iohannis a spus: 'Păi da, dar nu aşa. Eu m-am referit la o întoarcere onestă, spăşită oarecum, dar aşa este o manevră electorală, de pe urma căreia profită PSD-ul şi pierde iarăşi PNL-ul. Nu seamănă cu situaţia pe care mi-am imaginat-o eu.'

Klaus Iohannis participă vineri, în municipiul Mediaş, la un miting electoral la care este prezentat candidatul liberal, Eduard Hellvig.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ