Călin Popescu Tăriceanu: Sunt membru PNL şi NU EXCLUD să redevin preşedintele partidului

| 22 mai, 2014

Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris, joi, în PNL, anunţul fiind făcut cu prilejul unei vizite efectuate la Satu Mare în calitate de preşedinte al Senatului. Fostul premier a declarat, la România TV, că cererea sa de adeziune a fost aprobată şi nu a exclus posibilitatea ca, după alegerile europarlamentare 2014, de duminică, 25 mai, să reintre în cursa pentru şefia partidului.

 

 

"Cererea mea de adeziune a fost aprobată de unanimintatea celor prezenţi, deci, conform statului, am revenit în PNL. Planurile mele vizează în principal ziua de 25 mai, când îmi doresc un rezultat cât mai bun pentru PNL şi sper ca doza de popularitate pe care o am să dea încredere votanţilor care aveau anumite ezitări", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Călin Popescu Tăriceanu nu a exclus însă posibilitatea de a redeveni preşedintele PNL: "Nu exclud nimic, dar nu vreau acum să aduc în discuţie nimic perturbator pentru votul de pe 25 mai. Cel mai important lucru este să convingem cât mai mulţi cetăţeni să voteze PNL, iar apoi aceste discuţii vor veni, fără doar şi poate".

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ