Pocora: Preşedintele interimar PNL Satu Mare nu a invitat şi nu acceptă primirea lui Tăriceanu

| 22 mai, 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi, în legătură cu reînscrierea lui Călin Popescu-Tăriceanu în partid, că preşedintele interimar al PNL Satu Mare spune 'foarte clar' că nu l-a invitat pe fostul prim-ministru să reintre în rândurile liberalilor şi nu susţine această iniţiativă.

"Am văzut cu toţii cum domnul Tăriceanu a plecat din PNL, acum auzim cum că s-a răzgândit şi că şi-ar dori înapoi în PNL. Pe domnul Tăriceanu l-or fi invitat prieteni apropiaţi ai PSD-ului. Ceea ce eu remarc este că domnul Tăriceanu, astăzi, ar fi trebuit să conducă şedinţa reunită a celor două Camere, în calitatea sa de preşedinte al Senatului, să fie prezent aici la citirea moţiunii de cenzură. Iată, nu este, este cu prietenii cine ştie pe unde", a afirmat Pocora, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

'Ca să devii membru trebuie să completezi adeziunea. Conform statutului, se înscrie într-o organizaţie locală, apoi această înscriere este validată de Biroul Judeţean. PNL are prevederi pentru toate aceste situaţii, pentru toate aceste cazuri. Există obligativitatea de a respecta statutul, de a te înscrie acolo unde domiciliezi, ai reşedinţă sau ai activităţi, sunt o serie de proceduri', a precizat purtătorul de cuvânt al PNL.

Ea a adăugat că, în realitate, este vorba de 'o campanie mincinoasă susţinută a PSD-ului'. BEC a respins această campanie prin câteva zeci de decizii, a spus Pocora. 'BEC a spus că USL nu trăieşte', a menţionat purtătorul de cuvânt al PNL.

Update. Reacţia lui Antonescu despre întoarcerea lui Tăriceanu în PNL: Se afla într-o poziţie jenantă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ