Update. Reacţia lui Antonescu despre întoarcerea lui Tăriceanu în PNL: Se afla într-o poziţie jenantă

| 22 mai, 2014

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a declarat la Satu Mare, că acceptă propunerea preşedintelui PNL Satu Mare, Adrian Ştef, de a se înscrie în organizaţia municipală a PNL şi de a redeveni astfel membru al formaţiunii liberale.

Update. "Nu am informaţia confirmată. Este posibil. Foarte mulţi oameni s-au înscris în timpul acestei campanii în PNL. Este posibil ca domnul Tăriceanu să fi înţeles poziţia jenantă în care se afla, oricum este într-o poziţie jenantă', a spus Antonescu.

Şeful PNL a precizat că inventarierea celor care doresc să se înscrie în partid va fi făcută după alegerile europarlamentare.

„Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL, demisia a fost un gest extrem de protest, doresc un scor cât mai bun PNL, accept invitaţia de a reveni în PNL”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu în cadrul unei conferințe de presă susținută la Satu Mare.

"Ideea de a reveni în PNL este ideea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Vă spun sincer că nu stau pe gânduri şi accept", a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut o conferinţă de presă la Satu Mare unde a anunţat că-l susţine pe Ovidiu Silaghi la alegerile parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 2 Satu Mare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ