Crin își face AMR-ul la conducerea PNL

| 21 mai, 2014

Mai sunt doar câteva zile până la votul românilor pentru Parlamentul European! Scena politică freamătă sub linia de plutire din cauza nesiguranței definitorii a Partidul Național Liberal, care s-a dovedit incapabil în a-și stimula și mobiliza electoratul pentru alegerile din această primăvară. Crin Antonescu nu a oferit liberalilor încrederea necesară pentru obținerea unui rezultat bun la europarlamentare, ci, din contră, prin deciziile luate „doar cu ușile închise”, a dus la crearea unor disindențe în PNL.

 

În teritoriu pornirile liberalilor contra lui Crin Antonescu crește continuu! După ce săptămâna trecută în sudul țării – Gorj, Caraș Severin, Vâlcea, Argeș, Ialomița și Prahova - mai multe organizații PNL s-au întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu, săptămâna aceasta, în partea de nord -  est a țării, a apărut un apel al aleșilor liberali locali, care cer organizarea unui Congres extraordinar după euroalegeri, în vederea clarificării structurii de conducere a partidului.

În plus, după surse din interiorul liberalilor, apelul a fost deja semnat de primari și consilieri locali ai PNL, pe fondul nemulțumirilor față de actuala conducere liberală și față de inițiativele luate în ultimul timp. Eroziunea în partid a lui Crin Antonescu pare a fi generat o reacție foarte puternică, iar acesta ar putea începe să își facă AMR-ul la conducerea PNL.

Nemulțumirea liberalilor față de Crin Antonescu privește decizia de rupere a USL (Uniunea Social Liberală), întrucât o bună parte din PNL nu a dorit să plece de la guvernarea alături de PSD. Acesta este și motivul care a dus la pierderea încrederii din partea populației față de PNL, fapt ce este vizibil pe scena politică -  liberalii nu reușesc nici măcar să atingă la un procent de 20% din intenția națională de vot.

Iminentul eșec prin care va trece PNL la europarlamentare este recunoscut și de către Crin Antonescu, deoarece în toate aparițiile sale publice are o atitudine de învins, care încearcă să își ceară scuze electoratului pentru dezastrul pe care l-a provocat în partid și care premerge finalului catastrofal al mandatului său de președinte al liberalilor.

Aproape toate declarațiile date de liderul liberal în campania pentru PE l-au îmbrățișat pe „nu” – de la primle zile electorale „dacă nu voi obține 20% din voturi la europarlamentare, voi demisiona!”, până la ultimele zile „nu voi schimba procurorii șefi dacă ajung președintele României”, ceea ce dovedește că nu are un proiect de țară și că urmărește doar continuarea regimului Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 2014
fan Sultanescu
soc pe sub scena politica!!!!!!!!!!!!!
dupa Tariceanu,se intorc in PNL si Silaghi si Fenechiu...
Silaghi s-a inscris in filiala DNA-USL-PNL Satu Mare
Fenechiu,in filiala USL- PNL-penitenciar Iasi
USL traieste...
22 mai, 2014
cantautor
am auzit ca Tariceanu(Motocicleanu,Papion,Presedintele Partidului Singular Liberal),doreste sa se reintoarca in PNL....
n-am inteles din conferinta de presa,fostele sotii,sunt de acord?
ca actualii parinti(Oprea,Ponta,Nicolicea,Iliescu) ar parea de acord....
22 mai, 2014
SAG
Crinul negru se ofileste
Iminentul esec se apropie. Crin Antonescu mai are 4-5 zile de prezident PNL, partid care nu va avea mai mult de 12-13 la suta. El mai spera sa-l dea jos pe Ponta la motiunea de cenzura semnata cu Udrea si Blaga dar va fi un alt esec....
22 mai, 2014
lol
Ai perfecta dreptate
USL-traieste....
Semneaza,
Tariceanu(plus cele 5 sotii),Stroe,Chit-oiu,(inclusiv sotia)Diaconu,Iliesiu,Campeanu(inclusiv sotul si fiul),Rusanu,etc
22 mai, 2014
Liviu
Cum isi face AMR-ul....
"În teritoriu pornirile liberalilor contra lui Crin Antonescu crește continuu! " ??!!??
Ar fi cazul sa inveti Limba Romana inainte de a te apuca sa iti dai cu parerea..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ