Antonescu: Ce a făcut Ponta este un lucru scandalos

| 22 mai, 2014

Gestul premierului de a ameninţa un parlamentar 'cu duba' este un 'lucru scandalos', iar declaraţiile deputatului liberal George Scutaru potrivit cărora PSD ar promova 'social-democraţia de dubă', sunt 'constatări', a declarat joi, la Râmnicu Sărat, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

'Ceea ce a spus George Scutaru şi la Brăila şi la Râmnicu Sărat este o constatare, ceea ce a făcut Victor Ponta şi anume să ameninţe în plenul Parlamentului României, chiar dacă nu de la microfonul oficial, un parlamentar, pentru că l-a enervat pe domnia sa, că s-ar putea să-l ia duba, este un lucru scandalos, este un lucru care arată ce înţelege Ponta prin dreptate până la capăt şi cam cum luptă Victor Ponta cu regimul Băsescu', a afirmat Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, lupta cu regimul Băsescu înseamnă 'să nu mai ameninţăm oamenii şi să nu se mai întâmple ca oamenii să aibă astfel de probleme pentru că s-a supărat cineva pe ei'. 

'Atâta ştie domnul Ponta, atâta face!', a concluzionat Crin Antonescu.

Deputatul George Scutaru a acuzat joi la Râmnicu Sărat în faţa a peste 600 de membri şi simpatizanţi ai PNL, că PSD promovează 'social-democraţia de dubă' şi că 'duba este unitatea de măsură a guvernării PSD'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ