Ponta: Peste două săptămâni va avea loc o şedinţă comună a Guvernelor României şi Bulgariei

| 28 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat că peste două săptămâni va avea loc o şedinţă comună a Guvernelor României şi Bulgariei, a cărei temă principală va fi cooperarea în ce priveşte strategia Dunării.

"Guvernul României este absolut hotărât să colaboreze cu toate celelalte guverne care participă la această strategie, de altfel, în două săptămâni din acest moment vom avea o şedinţă comună cu Guvernul Bulgariei şi una din temele principale va fi tocmai cooperarea noastră în ceea ce priveşte strategia Dunării, la fel cu toate celelalte guverne şi cred că este un interes comun pe care îl realizăm din ce în ce mai mult. Îmi doresc extrem de multe rezultate concrete, proiecte pragmatice, poduri care să lege ţările străbătute de Dunăre, proiecte prin care să punem cu adevărat în aplicare oportunităţile de transport şi de dezvoltare, o strategie prin care una din bogăţiile Dunării, şi anume Delta Dunării să fie într-adevăr vizitată şi folosită ca una din comorile Europei', a afirmat premierul Victor Ponta la Forumul Anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunării, ediţia a II-a, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Victor Ponta a adăugat că strategia Dunării poate fi integrată într-una mai largă, iar unii dintre colegii săi o numesc "noua cale a mătăsii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ