Preda (PDL): Partidul Mişcarea Populară nu trebuie să devină un PDL second hand

| 06 dec, 2013

Vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a susţinut vineri la Buzău că Partidul Mişcarea Populară este un proiect necesar pentru ţara noastră, cu condiţia să nu devină 'un PDL second hand'.

'Mişcarea Populară este un proiect necesar pentru România, pentru coagularea celor care nu au făcut politică, a celor care sunt nehotărâţi sau nu agreează niciun partid politic de pe dreapta. Totdeauna trebuie să existe un bidon politic pentru strângerea acestor opţiuni', a declarat Cezar Preda, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că Partidul Mişcarea Populară este 'mort din start dacă este impurificat cu oameni frustraţi'.

'Dacă sabotăm acest proiect prin impurificarea cu oameni frustraţi sau oameni care sunt nemulţumiţi de propriul lor obiectiv neatins în alte partide, acest proiect este mort din start', a spus Cezar Preda, care a dat ca exemplul Buzăul.

'La Buzău acest proiect a fost omorât definitiv. Problema lor este doar dacă vor reuşi să ia ceva de la PDL, de aceea lumea vorbeşte de Mişcarea Populară ca de un PDL second hand', a afirmat Cezar Preda, care crede că 'Buzăul are nevoie de o opoziţie foarte serioasă'. 

Deputatul democrat-liberal a declarat că actualii lideri ai Partidului Mişcarea Populară 'nu s-au atins de USL, dar lovesc în PDL'. 

Un grup de democrat-liberali, printre care şi fostul secretar general al PDL Buzău, avocatul Nicu Cristian, a format filiala Partidului Mişcarea Populară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ