Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii de Pesah

| 14 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a transmis luni un mesaj public cu prilejul sărbătorii de Pesah, informează Administraţia Prezidenţială.

'Am deosebita plăcere de a vă transmite cele mai calde urări cu prilejul sărbătorii tradiţionale Pesah, care îi reuneşte pe toţi membrii comunităţilor evreieşti din România şi din întreaga lume. Mesajul acestei mari sărbători iudaice, care celebrează libertatea, bucuria şi comuniunea, readuce în gândurile şi sufletele tuturor valorile unei spiritualităţi milenare. Doresc ca sărbătoarea Pesah 5774 să vă prilejuiască bucuria întâlnirii în jurul Templului şi al familiilor şi să vă încredinţeze de forţa renaşterii spirituale şi a speranţei că vom fi împreună în toate momentele importante pentru comunitatea evreiască şi pentru România, ţara care s-a bucurat mereu de ataşamentul şi contribuţia dumneavoastră la binele comun', afirmă şeful statului în mesajul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ