Traian Băsescu: Crin Antonescu e în aceeaşi găleată cu Victor Ponta

| 14 apr, 2014

Traian Băsescu a declarat duminică seară că liderul PNL, Crin Antonescu, nu mai este cea mai bună soluţie pentru prezidenţiale a liberalilor pentru că e în aceeaşi găleată cu Victor Ponta şi parte a unei lovituri de stat.

Traian Băsescu a declarat duminică seară că liderul PNL, Crin Antonescu, nu mai este cea mai bună soluţie pentru prezidenţiale a liberalilor pentru că e în aceeaşi găleată cu Victor Ponta şi parte a unei lovituri de stat.

„Crin Antonescu e în aceeaşi găleată cu Victor Ponta, e parte a unei lovituri de stat pe care nu o şterge nimeni cu buretele. Nu foloseşte la nimic (n.r.- că şi-a schimbat discursul şi îl atacă pe Ponta) atâta timp cât ce ai făcut se vede. Când eşti parte la aşa o mizerie politică în care arăţi lipsă de orice fel de respect pentru statul de drept, adică profiţi că un preşedinte are un nivel de popularitate scăzut, urmare a unor măsuri luate în timpul crizei economice şi hai să îl schimbăm, păi dacă tot atâta minte ar avea şi politicienii francezi l-ar suspenda mâine la Hollande. Occidentul se uită ce scrie în Constituţie - cinci ani mandat - de ce, că a ajuns la 16%? Păi ce preşedinte se menţine cu 50% de-a lungul întregului mandat?”, a spus Băsescu la Realitatea Tv, citat de Agerpres.

El a adăugat că poate fi o soluţie cu care liberalii să meargă la prezidenţiale Klaus Iohannis.

„Eu cred că Iohannis este exact din categoria de care vă spuneam: politicieni ajunşi la maturitate, dar care nu pot să se manifeste pentru că stau pe ei vechiturile de la începutul anilor '90, categorie din care fac şi eu parte. Mie îmi pare mult mai proaspăt decât orice politician care bate televiziunile la Bucureşti. Îmi pare proaspăt, din categoria asta care ar trebui să preia frâiele ţării”, a arătat preşedintele.

Întrebat pe cine ar vota dacă în finala de la prezidenţiale ar rămâne Victor Ponta şi Crin Antonescu, Băsescu a răspuns: 'Scrâşnesc din dinţi şi îl votez pe Antonescu'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 2014
LOL
Moșu nu mai e în cărți
Dar vorbește, de frică să nu se termine proștii care se uită în gura lui ca sub sutana popii
14 apr, 2014
Cornel
Cugetările Băsesciene sunt ca sifilisul pentru sistemul nervos. Parcă am fi in comedia ”Uite cine vorbește?”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ