Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, rămâne în arest

| 10 mar, 14:39

Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, rămâne în arest. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins marți contestația la măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, informează B1 TV.

Iulian Bădescu a anunțat marți, prin intermediul avocatului său că demisionează din funcția de primar al Ploieștiului.

Fostul edil este arestat pentru 30 de zile pentru abuz în serviciu și luare de mită  în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Local.

Conform anchetatorilor, Iulian Bădescu, în calitate de primar al Ploieştiului şi ordonator principal de credite, a semnat, în 21 ianuarie 2013, un contract de cooperare încheiat între municipiul Ploieşti şi Asociaţia Comunitară "Lupii Galbeni 2012” Ploieşti, iar în 28 iunie 2013 a semnat regulamentul privind punerea în aplicare a acestuia, în lipsa vizei de control financiar preventiv propriu, sustrăgând aceste operaţiuni controlului de legalitate, regularitate şi încadrare în creditele bugetare şi a dispus plata sumei de 8.000.000 lei, în trei tranşe, către asociaţie, deşi cunoştea că nu este legală.

 

Citeşte şi: Primarul Ploieştiului a demisionat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ