Protestele de sâmbătă de la Cluj, organizate de un student din Ungaria

| 10 noi, 2014

Organizatorul mitingului din centrul Clujului, care a avut loc sâmbătă seară, este un tânăr student din Ungaria. Masterand în anul doi la Studii Medievale, în Budapesta, Andrei Farcaș este responsabil pentru mișcările de stradă care au avut loc în Cluj-Napoca.

“Sunt foarte interesat de evenimentele din țară și conectat cu ce se întâmpla în Cluj în mod particular, de aici și interesul meu activ pentru ce s-a întâmplat la alegerile din 2 noiembrie”, spune Farcaș.

Cu toate acestea, există o fractură logică în discursul tânărului clujean. În ciuda faptului că protestul pus la cale de Andrei Farcaș a avut ca temă votul românilor din diaspora, tânărul nu avut niciun reproș la adresa Ambasadei României din Budapesta, acolo unde a votat în primul tur. Dimpotrivă, acesta a lăudat modul în care s-a desfășurat procesul de vot din 2 noiembrie.

“Personalul ambasadei a dat dovadă de o eficiență și un comportament exemplar, le transmit felicitările mele pe acestă cale! Nu au existat oameni care să stea la coadă decât foarte puțini în primele ore ale dimineții, iar ambasada a luat măsuri ca procesul să se desfășoare rapid și fără probleme”, recunoaște organizatorul protestelor de sâmbătă din Cluj.

Citeşte şi: Ponta, despre protestele legate de votul din diaspora: Se pregăşte confiscarea temei de Băsescu şi Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ