Rafael Nadal promovează colecția de lenjerie intimă a mărcii Tommy Hilfiger

| 25 aug, 23:00

Tenismanul spaniol Rafael Nadal va promova mai multe colecții de modă ale firmei americane Tommy Hilfiger, printre care și una de lenjerie intimă, după cum se poate constata dintr-un videoclip postat deja pe Youtube, scrie marți revista 'Hola'.

Sportivul de 29 de ani, aflat pe locul 8 în clasamentul ATP, va fi și imaginea 'globală' cu care renumita companie își va prezenta, din toamnă, noile linii de confecții bărbătești și parfumul TH Bold.

'Rafael Nadal este, de multă vreme, un bun prieten și, în plus, un mare admirator al mărcii noastre. Iar implicarea și pasiunea lui pentru sport sunt o sursă constantă de inspirație pentru noi', a declarat designerul Tommy Hilfiger.

'Datorită acestei colaborări exclusive, unul dintre cei mai importanți sportivi din generația sa devine parte a familiei Tommy. Rafael întruchipează stilul destins al firmei noastre și este un bărbat sigur pe el, vesel și foarte cool', afirmă un comunicat de presă al mărcii Tommy Hilfiger.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ