REZULTATE BACALAUREAT 2014 CLUJ: Promovabilitate de 100% la BAC 2014 în trei licee din CLUJ

| 07 iul, 2014

REZULTATE BACALAUREAT 2014 CLUJ. Dintre cele 64 de unităţi de învăţământ din Cluj în care a fost organizat examenul de Bacalaureat, în trei s-a înregistrat o promovabilitate de sută la sută. De asemenea, în alte trei licee, doar câte un elev a luat notă mai mică decât cea necesară promovării examenului.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 CLUJ. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că din totalul celor 64 de licee şi unităţi cu învăţământ special 12 au avut promovabilitate sub 50 la sută. De asemenea, în niciun liceu nu a fost înregistrată promovabilitate zero.

'Clasamentul pe licee la Bacalaureatul din judeţul Cluj include trei licee cu promovabilitate de sută la sută, şi anume 'Avram Iancu', 'Nicolae Bălcescu' şi 'Zsigmond Janos', toate din Cluj-Napoca. În acest an nu avem înregistrat niciun liceu cu promovabilitate zero. Promovabilitatea la nivel de judeţ înainte de contestaţii a fost de 73,91 la sută', a spus Valentin Cuibus.

Citeşte şi REZULTATE BACALAUREAT 2014. Judeţul în care trei licee au promovabilitate zero la BAC 2014

REZULTATE BACALAUREAT 2014 CLUJ. Potrivit inspectorului, în Cluj au fost înregistrate 10 medii de 10. Nouă dintre elevii care au obţinut aceste medii sunt fete şi provin de la liceele 'Gheorghe Şincai', 'Emil Racoviţă', 'Onisifor Ghibu', toate din Cluj-Napoca, dar şi de la 'Andrei Mureşanu' din Dej, 'Liviu Rebreanu' din Turda şi de la Liceul Tehnologic 'Vlădeasa' din Huedin.

REZULTATE BAC 2014 CLUJ. În urma încheierii procesului de corectare a lucrărilor şi de evaluare a rezultatelor, s-a constatat că s-au obţinut 643 de medii între 9 - 9,99 şi peste o mie de medii între 8 - 8,99. De asemenea, 912 elevi au avut medii între 7 şi 7,99 şi 722 au obţinut medii între 6 - 6,99.

'În total au fost 301 de elevi respinşi la examenul de Bacalaureat. Ei au obţinut medii între 5 şi 5,99', a mai spus Cuibus.

Citeşte şi REZULTATE BACALAUREAT 2014. Ce notă a obţinut fata lui Gigi Becali la BAC 2014


Examenul de Bacalaureat a fost susţinut în Cluj de 4.511 elevi.

Potrivit şefului ISJ Cluj, contestaţiile se pot depune în cursul zilei de luni până la ora 16.00. Rezultatele finale se vor comunica în 11 data de iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ