România familiei Băsescu, un şniţel cât toate ministerele

| 13 iun, 2013

Mircea Băsescu-i o bogăţie pentru televiziuni. De câte ori îl prinde cineva cu telefonul deschis când apare-n stenograme (şi, har Domnului, apare!), dă nişte recitaluri memorabile. Are o candoare a recunoaşterii miserupiste, ceva de speriat!

 

Aseară, la insistenţele producătoarei Tonomatului şi probabil întărâtat de vorbele-i năucitoare care inundaseră-n scris ecranul, a ţinut să lămurească de ce şi, mai ales, ce tăinuia el la telefon cu Laurenţiu Mironescu, la vremea aia secretar general al Ministerului de Interne. Constănţeni şi comandanţi de vas amândoi, oamenii discutau situaţia livrărilor de şniţele din piept de pui - prin dealer, bineînţeles, nu direct - de la fabrica lui Mircea Băsescu spre popota Academiei de Poliţie, absolut întâmplător aflată-n coordonarea secretarului general al Ministerului de Interne. De ce asta? Pentru că, dincolo de preţul imbatabil, sunt şi delicioase; ele, şniţelele. Le-a gustat Mironescu, om care a şi vizitat fabrica din port, zicea Băsescu al doilea...

Pe măsură ce dialogul avansa, stupefacţia punea stăpânire pe oamenii din platou. Pentru că se ajunsese, natural, odată cu detalierea conţinutului stenogramelor, la pârtia care trebuia făcută - întru creşterea volumului livrărilor, bănuiam noi, pentru continuarea curăţeniei bugetare, ziceau ei - şi prin alte ministere. Şi, pentru variaţie, la scopurile-n viaţă ale procurorilor DNA (confecţionarea de stenograme pentru uzul Antenei 3), la necesitatea arestării tuturor celor care ocolesc licitaţiile publice şi la casa pe care şi-a cumpărat-o Corneliu Dobriţoiu de la Ministerul Apărării Naţionale.

Finalul intervenţiei a fost apoteotic. Omul m-a sfătuit, pe un ton patern, să mă reorientez şi să-mi caut o meserie serioasă. Chestie la care mă cam gândeam şi eu, dar, dat fiind că n-am agonisit de-o fabrică de şniţele sau de îngheţată, momentan sunt în imposibilitatea de a o face. Aşa că n-am decât să aştept următoarele stenograme şi intervenţii telefonice ale lui Mircea Băsescu...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 2013
Magda Stroe
Mai domnule Ciutacu, dupa ce ai lins atata la latrina Antena 3, inca nu te-ai saturat ? Bine ar fi sa te intorci din nou in cloaca lui Felix-Motanul.
La ora 21.00 cand iti vad figura romanii zapeaza pe alte canale.
Personal iti spun ca as urmari 10 emisiuni pe zi realizate de Sorina Matei, decat sa te vad pe tine cu aceleasi reminiscente ranzind si incercand sa manipulezi interlocutorii.
19 iun, 2013
pensionar
Bravo dlCiutacu.
30 iun, 2013
MARIAN
Pentru ce BRAVO ?
Pentru ce BRAVO, domnule pensionar ? A, ai dreptate pentru pupincurismul de care a dat dovada la Antena 3, alaturi de alti mari pupincuristi precum Gadea, Grecu, Dumitrescu, Stancu , si nu in ultimul rand de cel mai mare pulipupincurist Mircea Badea.
13 iun, 2013
rad_de_prosti
lasa ca-l re-evaluezi ca si pe udrea...
...si pe Udrea o pupi acum, si pe Basexu visezi sa-l ai in emssiune, lasa bancurile astea pentru publicul OTV2 , doar Guita te plateste sa lingi la Ponta
13 iun, 2013
nic
Tu cand te uiti in oglinda, mai rad_de_prosti, cred ca te tavalesti pe jos de ras.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ