Şocant! Telefoanele mobile pot declanşa CANCERUL în 10 minute

| 27 mai, 2014

Zece minute. De atât timp este nevoie pentru ca un telefon mobil ţinut la ureche să producă o modificare a celulelor din creier, declanşând cancerul.

Aceasta este concluzia unui studiu efectuat de cercetătorii de la Weizmann Institute of Science din Israel, publicat în revista New Scientist. Oamenii de ştiinţă au descoperit că şi un nivel relativ scăzut de radiaţii interferează cu modalitatea de diviziune a celulelor, fenomen care poate provoca creşterea tumorilor cancerigene.

Cercetătorii au expus celule umane şi de cobai la radiaţii scăzute, la o frecvenţă similară celor folosite de multe telefoane mobile. Radiaţiile au declanşat un răspuns în celule în decurs de doar zece minute, care a condus la divizarea celulelor. Cercetătorii susţin că studiul este important, deoarece dovedeşte că telefoanele mobile sunt dăunătoare pentru sănătate chiar dacă radiaţiile emise de ele nu sunt foarte ridicate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ