Care este cea mai BUNĂ metoda de prevenire a CANCERULUI

| 04 iun, 2014

Recomandările specialiștilor John Hopkins includ activitatea fizică pentru cel puțin 30 de minute în fiecare zi, menținerea unei greutăți normale - nici slab, nici gras nu este sănătos - și limitarea consumului de produse foarte procesate și făcute numai din substanțe artificiale, precum sucurile carbogazoase și produsele cu foarte mult zahăr si grăsimi.

 

Experții de la Institutul John Hopkins au găsit cea mai bună soluâie de prevenire a cancerului, iar aceasta este moderația în orice.
Ai nevoie de o dietă echilibrată, însa care să le includă pe toate, chiar și zaharul, dar toate trebuie să fie consumate în cantități moderate. Mai ales pentru că acestea pot contribui la obezitate, iar obezitatea este un risc major de apariție și dezvoltare a cancerului.

 

Mai mult, ca să îți menții sănătatea organismului, trebuie să mănânci fructe și legume variate, cereale integrale, să limitezi consumul de carne roșie și cel de alcool - două astfel de băuturi pentru bărbați și una singură pe zi pentru femei. Nici sarea nu este sănătoasa, așadar și consumul acesteia trebuie redus cât mai mult.

 

Un alt sfat oferit de specialiștii John Hopkins pentru pacienții care vor să scadă riscul dezvoltării celulelor canceroase este să nu iei suplimente care promit să te protejeze împotriva acestei boli.

 

De asemenea, nici suplimentele cu vitamine sau minerale nu sunt sănătoase, dacă organismul tău nu are carențe serioase, ci cel mai sănătos mod de a le metaboliza este numai prin mâncare.

 

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ