DOVEDIT ŞTIINŢIFIC! "Tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu", planta care a vindecat CANCERUL

| 02 iun, 2014

O plantă foarte puţin cunoscută, cu un nume mai mult decât bizar, tinde să revoluţioneze întreaga lume cu proprietăţile sale curative miraculoase, scrie Genetic Engineering & Biotechnology News.

Cunoscută sub numele popular de ” tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu” sau lei "teng gong", planta este originară din China şi pe lângă multe alte afecţiuni poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile.

Specialiştii Centrului de Cancer din cadrul Universităţii Minnesota au testat compuşii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile orice urmă a cancerului dispăruse. Studiul a fost publicat în Science Translational Medicine şi i-a uimit pe toţi oamenii de ştiinţă pentru proprietăţile curative de care dă dovadă lei teng gong. Principala substanţă care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se ştia că poate să vindece cancerul.

Ashok Saluja, coordonatorul proiectului a declarat pentru Bloomberg că :"Este absolut incredibil cum această plantă distruge celulele canceroase! Trebuia să vedeţi cum planta a distrus tumoarea  din corpul şoarecilor, până a dispărut de tot."

Aceasta plantă este un miracol şi dacă cercetările vor continua în acest sens, peste câţiva ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârşit.

Nu trebuie sa uităm că în trecut au mai fost descoperite şi alte plante care pot vindeca cancerul , precum ghimbirul sau tumernicul, aşa cum precizează şi Natural Society.com, dar companiile farmaceutice au respins cu desăvârşire aceste realităţi. Cu siguranţă că le afectează profitul o astfel de descoperire, cauză pentru care nu se arată disponibile pentru a investi în asemenea medicamente.

Citeşte şi: Un magnat al petrolului, mason Bilderberg, face dezvăluiri NĂUCITOARE. Iată ce ne aşteaptă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 2014
Arsenie Boca
► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină !”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În curând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a fost cel care a creat prima carte de colorat inspirată din mitologia ęvręíąscă. Aceasta este Biblia. În curând va fi lansată şi pe vinil în interpretarea părintelui Maricel Pedofileanul.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Arsenie Boca e atât de tare, încât Chuck Norris şi Superman laolaltă nu-l pot egala.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Arsenie Boca nu poartă ceas. El decide cât e ora.
► Arsenie Boca a înghiţit odată un borcan de somnifere. L-au facut să clipească.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ