Sondaj: Mai mult de jumătate dintre români cred că DNA şi SRI ar trebui să aibă mână liberă în anchete

| 15 mai, 19:03

Potrivit unui barometru de opinie Avangarde, mai bine de jumătate dintre români (52%) consideră că DNA și SRI ar trebui să aibă "mână liberă în anchete, chiar dacă unele drepturi și libertăți sunt puse sub semnul întrebării".

La întrebarea "în opinia dumneavoastră, DNA și SRI ar trebui să aibă mână liberă în anchete, chiar dacă unele drepturi și libertăți sunt puse sub semnul întrebării", 52% dintre cei chestionați au răspuns "da", 28% au spus "nu", iar 20% au spus "nu știu/ nu răspund".

Citeşte şi:  Surprinzător! În ce ministru au românii cea mai mare încredere

Cercetarea Avangarde a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eșantion de 950 de persoane de 18 ani și peste.

Metoda de culegere a datelor a fost față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecția gospodăriilor s-a făcut după metoda "random route", iar cea a persoanelor după regula "persoana care își aniversează ziua de naștere cel mai aproape de începutul anului".

Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.


Tag-uri: DNA, sondaj Avangarde, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 02:01
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ