SORIN ROȘCA STĂNESCU. Primele impresii din închisoare. Ce l-a surprins pe senatorul PNL

| 08 oct, 2014

Senatorul PNL, Sorin Rosca Stanescu, condamnat la inchisoare in dosarul Rompetrol, a transmis prin intermediul avocatului sau ca in cele din urma adevarul va iesi la iveala in acest caz, considerand ca decizia instantei a fost "profund nedreapta".

"Domnul Sorin Rosca Stanescu este impresionat de comportamentul impecabil al personalului penitenciarului, iar mesajul sau este ca si in acest dosar, pana la urma, adevarul va iesi la suprafata", a declarat Dan Chitic, avocatul senatorului, la Realitatea Tv.

Acesta a precizat ca vor apela la toate mijloacele procedurale posibile pentru a apara drepturile clientului sau, neexcluzand varianta de a se adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

"Vom face toate mijloacele posibile proceduale, nationale si internationale, pentru a apara drepturile si libertatile domnului Stanescu, urmand ca in zilele care urmeaza sa definitizam o strategie", a mai afirmat Chitic.

De asemenea, avocatul a marturisit ca, inca de ieri, clientul sau, a considerat ca sentinta este una profund nedreapta, dar si ca Sorin Rosca Stanescu va incepe sa scrie, ei cautand un mijloc prin care inseamnarile sale sa ajunga la opinia publica.

Senatorul PNL, Sorin Rosca Stanescu, a fost condamnat, marti, la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol. Sentinta data de Curtea de Apel Bucuresti este definitiva si irevocabila.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ